Technische Bouwtekeningen

Het uitwerking of ontwikkelen van technische bouwtekeningen behoort tot onze specialiteit waarin wij al jaren uitermate veel kennis hebben opgedaan en hebben samengewerkt met andere partijen om projecten met een uitmuntend resultaat af te sluiten. Ook voor u als onderneming, bedrijf of zzper kunnen wij veel betekenen. Wij kunnen u ondersteunen door in samenwerking met u de benodigde tekeningen te ontwikkelen of uit te werken tot elk gewenst niveau. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om het volledige tekenwerk aan ons uit te besteden zodat uw werklast met betrekking tot dit onderwerp geminimaliseerd kan worden.

 

Of u nu tijd wil besparen, gebruik wilt maken van onze kennis en middelen of een structureel/tijdelijk te kort heeft aan personeel. Cadbouwer.nl biedt u de uitkomst. Wij zullen ten alle tijden professioneel omgaan met opdrachten, projecten en tekenwerk. Maar ook kunt u bij ons terecht voor de communicatie met andere partijen waarmee u samenwerkt. Onze medewerkers zijn in het bezit van de juiste competenties, specifieke kennis en kunde om samen met u tot een uitmuntend eind resultaat te komen. Naast het tekenwerk richten wij ons voornamelijk op goede en duidelijke communicatie met u als opdrachtgever of als gewenst met andere partijen. Wij werken altijd doelgericht, efficiënt en tijdsbewust om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

.

Bouwkundig

In eerste instantie zijn wij gespecialiseerd in het bouwkundigopzetten van een Revit model, dit houdt in dat daken, buitenmuren, binnenmuren, raam en deurkozijnen, sanitaire voorzieningen (excl. leidingwerk), balustrades, trappen en hellingen worden gemodelleerd in Revit.

Constructief

Wij modelleren en ontwikkelen van constructievevoorzieningen in een Revitmodel. Dit houdt in het intekenen van wapeningstaal, het contrueren van windverbanden, liggers, balken en kolommen, het construeren van verbindingen en opleggingen.

Installaties

Wij tekenen in een bestaand model of een nieuw model de elektrische en werktuigbouwkundigesystemen, hier valt onderandere: wcd's, schakelaars, data contactpunten, brandpreventie etc., leidingverlopen, elektrische voorzieningen zoals meterkast en onderverdeelkasten, verwarming en koelingsinstallaties, ventilatie en brandbescherming, leiding en kanaalverloop.
Tarieven!

Perfecte Ondersteuning

Wij zijn elke dag van 9:00 tot 19:00 beschikbaar voor vragen en aanpassingen

Veelzijdig

Wij bieden de mogelijkheid om een model te ontwikkelen, managen en te beheren

Kwaliteit

Door onze BIM-norm verzekeren we u dat we een constante vorm van kwaliteit aanbieden

Persoonlijke Werkwijze

Wij denken altijd mee in het denk en ontwikkelproces van een gebouw of een onderdeel hiervan

Wij staan altijd voor u klaar

CADbouwer.nl

(onderdeel van Contestion)

Volantestraat 5
3223 PH Hellevoetsluis
+31 (0) 644175455
info@cadbouwer.nl

KVK: 62937693
BTW: NL218841589B01
IBAN: NL79 INGB 0006 8135 27

Algemene voorwaarden RVN cad-service