Dynamic Blocks

Om te voorkomen dat u genoodzaakt bent veel tijd te steken in het plaatsen van onderdelen in al bestaande tekeningen ongeacht of deze al bestaan, nog ontwikkeld moeten worden of dat u deze aan ons uitbesteedt zijn wij in staat verscheidene onderdelen uit te werken in zogenoemde dynamic-blocks.

Deze blocks zijn in hun geheel te plaatsen in bouwkundige modellen en laten zich makkelijk aanpassen aan elk voorkomende situatie of ruimte.

Door het toepassen en ontwikkelen van deze blocks is het mogelijk in het tekenstadium van uw project veel tijd te besparen.

Interieur

Naast de huidige bibliotheek van dynamic-blocks gericht op inrichting en interieur kunnen wij speciaal voor u op maat gemaakt blocks produceren die wij aan u leveren of namens u plaatsen in bouwkundige plattegronden en andere schematische tekeningen. Van bijzet tafeltjes tot vergadertafels, van ergonomische bureau stoelen tot banken alles behoort tot de mogelijkheden.

Installaties

Om te voorkomen dat onderdelen van mechanische en bouwfysische installaties per stuk en handmatig getekend moeten worden in tekeningen bieden wij de uitkomst om ook deze onderdelen uit te werken tot direct toepasbare dynamic-blocks, welke u direct kunt plaatsen in uw bouwkundige modellen. Ook de sanitaire voorzieningen kunnen wij voor u ontwikkelen in de vorm van deze blocks.

Constructief

Ook constructieve onderdelen kunnen wij voor u uitwerken in dynamic-blocks waardoor het plaatsen van bijvoorbeeld liggers en kolommen in een fractie van de tijd te realiseren valt. Door het toepassen van deze dynamic-blocks zal u veel tijd besparen bij het ontwikkelen van constructieve tekeningen.

Ramen en Deuren

Naast de voorgenoemde blocks zijn ook ramen, deuren en andere gevelopeningen uit te werken in dynamic-blocks waardoor toepassing in bouwkundige modellen en tekeningen niet langer vel tijd hoeft te kosten. Deze blocks brengen wij voort met de door u genoemde specificaties maar wij kunnen hier ook zelf aanvulling aan geven en keuzes namens u maken om uw werklast nog verder te verlagen.
Tarieven!

Perfecte Ondersteuning

Wij zijn elke dag van 9:00 tot 19:00 beschikbaar voor vragen en aanpassingen

Veelzijdig

Wij bieden de mogelijkheid om een model te ontwikkelen, managen en te beheren

Kwaliteit

Door onze BIM-norm verzekeren we u dat we een constante vorm van kwaliteit aanbieden

Persoonlijke Werkwijze

Wij denken altijd mee in het denk en ontwikkelproces van een gebouw of een onderdeel hiervan

Wij staan altijd voor u klaar

CADbouwer.nl

(onderdeel van Contestion)

Volantestraat 5
3223 PH Hellevoetsluis
+31 (0) 644175455
info@cadbouwer.nl

KVK: 62937693
BTW: NL218841589B01
IBAN: NL79 INGB 0006 8135 27

Algemene voorwaarden RVN cad-service